Vardagslycka

Saker som gör mej glad just nu!
 
JUL
Allt som har med julen att göra! Nästa vecka skall jag börja julstäda, skrubba skrubba varje vrå, lägga upp julgardiner och en ljusstake eller två. Eftersom vi är borta över jul så måste vi pynta tidigt så vi hinner njuta! Julsånger får mej att störtlipa av glädje, jag försöker att inte spela sönder dem ännu men det är svårt! Att slå in paket är det bästa jag vet och jag längtar sååå till julkyrkan, kalkonen på juldagen och vår österbottniska familj! Nästa helg är det julmarknad och då är det i full gång!
TRÄNING
Jag är så glad att min träning funkar, att jag blir starkare och snabbare och att jag håller mej från sötsaker i veckorna (idag blev det lite fusk dock, en läskburk gick sönder på vägen hem från Hugos så jag drack halva). Jag mår bättre i magen, har bättre hållning, orkar med vår 10 kilos guldklimp på dagarna och att vågen går neråt och jag kommer i mina gamla kläder! Bara den jävla migränen skulle sluta komma varannan vecka och fucka upp det hela..
 
 
VINTERKLÄDER
jag längtar inte nödvändigtvis till kyla, slask och halka, men åååh såjag längtar efter alla härliga vinterkläder och skor! Lager på lager och promenader i vintersolen! Härligt att Frank får se snö och leka lite han med!
 
MAMMALEDIGHETEN
Visst är det jobbigt ibland, enformigt och tröttsamt men jag njuter varje dag av att få vara hemma. Leka med Frank, öva och se honom utvecklas till en egen liten person. Jag är glad att vi slipper vardagensstressen som automatiskt kommer med två heltidsjobb och att Frank får växa upp hemma och inte på dagis. Jag trivs som hemmafru, tar stolthet i att ta hand om vårt hem och jag älskar vårt hus! Vi är ekonomiska och lever bra trots små inkomster och vi saknar inget.
 
BRÖLLOPET
Det är fantastiskt att jag skall få gifta mej med min bästa vän, mitt stora stöd i livet. Redan före vi blev tillsammans kallade jag honom skämtsamt för "min man" och nu skall han bli min man! Det fanns en lång tid i mitt liv som jag innerligt trodde att jag skulle leva ensam, men sen plötsligt så förändrades allt och jag är så tacksam! Det är kul att få planera det bröllop som vi verkligen vill ha, som passar oss och som vi kan få dela med släkt och vänner! Allt pyssel till inbjudningarna har ramlat ner i postlådan under veckan så snart skall det börja klippa och klistras!
 
MIN 5 EUROS JEANSSKJORTA
Varför, varför, varför har jag inte köpt en tidigare??
 
FAMILJEN
Well ofcourse. Vad vore jag utan de fina människor jag har omkring mej! Människor som vill mitt och Franks bästa, det är oförklarigt häftigt! Jag är glad över att vi har familj och vänner både nära och längre bort, människor som hjälper oss och finns för oss. Att Christopher är en ansvarsfull pappa är guld för mej!
 
 
 
RSS 2.0