Mål uppnått!

Usch, Frank har haft en jobbig natt. 5 gånger vaknade han, helt hysterisk. Vanligtvis vaknar han en gång och ligger och pratar lite, vi ger han mjölk och han somnar genast om. Men inte inatt. Vid 6 tog jag upp han till vår säng. Vi masserade magen, cyklade med benen, studsade upp och ner. Hans mage var jättehård så vi försökte få det att släppa. Helt plötsligt satt han i sängen och var jätteglad. Så vi lade han försiktigt mellan oss och då sov han 2 timmar till!
 
Vi sover inte med Frank, det har vi aldrig gjort. Vi bestämde tidigt att han skall sova i egen säng och det har vi inte ruckat på och det är jag glad över. Jag har tyvärr sett så många som haft svårt att få barnen att sova i egen säng efter många månader och jag är glad att vi kämpade för att få honom att somna och sova hela nätterna i egen säng.
 
Nåväl, vi vaknade vid 8.30 och när C åkte på jobb körde jag ett ordentligt träningspass. Jävla i helvete vad tungt de var, men även kul! Massa nya övningar, både lättare och svåra men sm verkligen kändes. Lillen satt lugnt och lekte hela tiden, duktiga fina killen min! Senare ställde jag mej på vågen, jag har uppnått mitt viktmål som jag lade till julen! Jag tränar inte endast för viktens skull, men nog är det härligt att få på sej de gamla kläderna igen! Nu har jag 2 kilo till nästa mål och då är det dags att beställa brudklänningen! :)
 
Resten av dagen har varit sisådär. Frank var svår att få att sova på förmiddagen men sov iallafall sin vanliga 1,5 timme. När han vaknade klädde jag på honom, han kissade på pottan och sen helt plötsligt vinglade han omkull med en jävla smäll när han satt på golvet. När vi gick upp för att leka så hände samma sak. Minst 15 gånger ramlade han omkull på en trekvart, det var som att han var full. Jag hade misstänkt öroninflamation redan när han sov dåligt och det här spädde på mina misstankar. Jag gav honom panadol och fick honom att sova i vagnen en stund sen när jag gick till Hugos. Han är glad och pigg men blir hemskt upprörd genast han blir liggande på rygg. Vi fick ju ingen läkartid såklart, typiskt, vi var välkomna till jouren men jag vill inte gärna sitta upp tll 3 timmar med ett sjukt barn med andra sjuka människor.. Så vi avvaktar till imorgon.
 
Blev tvungen att stötsäkra för honom när han ramlade hejvilt hela tiden..
RSS 2.0